donderdag 4 augustus 2011

Vierkante kaart met lijnsticker

NA REGEN.....

Een opstekertje voor een van onze vrienden. Op deze kaart heb ik een van de LeCreaDesign® decoratieve figuur stickers gebruikt, die ik met de aquamarkers heb ingekleurd. Natuurlijk heb ik even een van de nieuwe lijnstickers erbij gepakt. Ook heb ik even lekker met wat mallen zitten spelen.

Materialen:
* Gladde ecru kleurige kaart
* LeCreaDesign® decoratieve figuursticker: 61.3188
* LeCreaDesign® Lijnsticker pink diamond: 61.7506
* LeCreaDesign® ornamentsticker zilver: 61.2716
* Sierknoopjes bloemetjes: 71.6622 blaadjes: 71.0415
* LeCreaDesignpapier roze: 51.6462
* Kaartenkarton: ecru, roze
* Embossingfolder hartjes met kaders
* Nested frame Nellie
* Cuttlebug malletjes cirkels
* Organzalintje, naald en draad
(Materialen verkrijgbaar op http://www.leanecreatief.nl/ )Werkwijze:
* Snijd de kaart tot een vierkante kaart van 11,5 cm
* Snijd uit roze karton een vierkant van 10,5 cm en uit het designpapier een vierkant van 10 cm. Plak ze op elkaar en op de kaart.
* Gebruik de mal (Nellie) met het roze papier voor de geschulpte cirkel en met het ecru papier voor een grote ronde cirkel.
* Plak midden op de ecru cirkel de paraplu. Kleur deze in met de aquamarkers. Gebruik een roze stempelkussen om de zijkant van de cirkel te voorzien van kleur. Plak de cirkels op elkaar.
  Plak hier en daar wat hartjes. Vorm van organzalint een strikje. Zet dit met naald en draad op de buitenste cirkel vast. Plak de cirkels op de kaart.
* Gebruik de mal van de cirkels en stans een roze cirkel van 3cm en een ecru cirkel van 2,5 cm uit. Plak ze op elkaar en voorzie de cirkel van tekst.
* Versier de kaart met de stickers en knoopjes.
* Voor de binnenzijde emboste ik met ecru papier twee kaders. Door er met het stempelkussen voorzichtig overheen te aaien, voorzag ik die van wat kleur. Schrijf er met een fijnliner de gewenste tekst in.
  Snijd een strook roze papier van 4,5x11,5 cm en een gedessineerde strook van 3,5 x 11,5 cm. Stans uit roze karton enkele cirkels. Schik het op de binnenzijde van de kaart en plak alles vast.

Succes!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten