donderdag 22 december 2011

Nieuw: stempels en Lea'bilities

Stempels en Lea'bilities

Vanochtend zat ik na te denken, wat ik vandaag voor het blog zou klaarzetten. Net voor de kerst..... een kerstkaart maken is nu niet meer zo zinvol. Omdat het vandaag niet sneeuwt, kon een stempel met sneeuw mij ook niet verleiden om een kaart te maken. Steeds weer zat ik naar de nieuwe materialen te kjiken. Ik heb namelijk stempels en stansvormen ontworpen.

Vanaf 2 januari zijn deze nieuwe stempels en Lea'bilities verkrijgbaar. Ik ben natuurlijk al even met deze materialen bezig en ik ben natuurlijk ook razend enthousiast er over.

De stempelspullen, inkt, stempelkussens enz. heb ik natuurlijk weer allemaal tevoorschijn gehaald. Er was een periode dat ik heel veel met stempels werkte. Op de laatste beurs zei iemand tegen mij: ik heb jouw stempels van de vogelhuisjes nog allemaal.... Nu zit ik dus weer midden in het stempelen.

De uiltjes en bambinie's zijn ook heerlijk om mee te werken. Het leuke is, dat ze ook heel goed te combineren zijn, met de Lea'bilities. Voor de mensen die niet van stempelen houden, heb ik natuurlijk de owlie's en bambinie's ook als knipvel gemaakt. De komende periode zal ik dan ook het een en ander op het blog laten zien. Maar voor nu even een voorproefje van wat er al heel snel aan zal komen:

1 opmerking:

  1. ik zag de stansen al in het hj en kan niet wachten tot ze in de winkel liggen, zien er erg leuk uit..knuf peet

    BeantwoordenVerwijderen