donderdag 7 januari 2016

VOETBAL

VOETBAL

In het nieuwe assortiment heb ik gekozen voor het thema sport. Natuurlijk kan dan voetballen niet ontbreken.....  Leuk voor het maken van mannen of jongens kaarten.
Voor dit thema is er een leuke Lea'bilitie, een stempel met voetballen en een aantal embossing folders, die heel mooi met deze stans zijn te combineren.
Er zijn materialen genoeg om weer hele leuke kaarten te maken!

Op deze kaart heb ik ook de PL stempel gebruikt van de pijltjes. De PL stempels zijn heel mooi om op een rand van een kaart te gebruiken, of de hoekjes van de kaarten te voorzien van een mooie decoratie.


FOOTBALL
In the new collection, I chose the theme of sport. Of course football cannot be missed..... Fun materials to create cards for men or boys.
Within this theme, there is a nice Lea'bilitie, a stamp with football and a number of embossing folders, which can be combined with this die.
You will find enough materials to make some really nice cards!
On this card I also used the PL stamp of the arrows. The PL stamps are wonderful to use on an edge of a card, or to decorate the corners of a card.

Lea'bilitie: 45.1468 Footbal
Clearstamp: 55.1581 Sport, 55.1673 arrows sharp
Embossing folders: 35.1680 background Sport, 35.1727 Border sport, 35.1758 Border Grass long, 35.1765 Border grass,
Wood shapes: 71.1833 little signs

Voor materialen zie: www.leanecreatief.com

1 opmerking:

  1. Mooie kaart Leane en zeker heel leuk om mannen en jongens kaarten mee te maken die zijn altijd al niet makkelijk om te maken daarom een super leuke aanvulling ervoor :D Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen