dinsdag 21 augustus 2012

Lea'bilitie Krans 4 seizoenen

LEA'BILITIE KRANS 4 SEIZOENEN

De 4 seizoenen  krans van de Lea'bilities laat zich op heel veel manieren gebruiken.
Afgelopen zaterdag was ik op het Creaspektakel in Kampen voor een demo. Het was een hele gezellige dag, met hele gezellige dames!

Ik was s'ochtends een uur op de demoboot actief. Daar vertelde ik al aan de mensen aan de hand van enkele voorbeelden, hoe leuk het is, dat je de krans op zoveel manieren kunt gebruiken.
Op de demokraam kon ik de mensen nog een mooier voorbeeld laten zien, het cadeautje dat ik namelijk van Jannie van der Zwan had gekregen. Een uiltjes winterklok. Zo een mooi werkstuk!!!
Ik was natuurlijk wel heel blij met dit pracht werkje, wat een uren werk zit daar toch in!
De krans heeft Jannie hier gebruikt als wijzerplaat.
Om te laten zien hoe veelzijdig deze krans is, laat ik daaronder ook even de kaart van Helma zien, die van deze krans een 'zomerkrans' gemaakt heeft.
Kortom, die krans moet u niet te ver weg stoppen, je kunt hem het hele jaar door gebruiken......De Owlie's zijn ingekleurd met de flexmarkers, vertelde Jannie. Voor de kransjes gebruikte ze de kleine hulstblaadjes die bij de stans zitten. Bovenop de klok ziet u de Lea'bilitie tak..... ook zo'n stans die door de verschillende bloemetjes en blaadjes voor alle seizoenen te gebruiken is.


de krans is hier gecombineerd met de bloemetjes van de Swirl Lea'bilitie. De vlindertjes komen uit de embossingpons van Nellie.

Zo'n grote verschillen hoe je een stansje kunt gebruiken....


1 opmerking:

  1. Wat een erg creatief en leuk idee. Krijg direct zin om ook aan de slag te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen